Tietoa jäsenyydestä

Oletko kiinnostunut vaikuttamaan Turun suuntaan?

Turun Talouspoliittinen Kansallisseura ry (TalPol) ottaa mielellään uusia jäseniä, jotka rakentavat vastuullista huomista Turussa, Suomen parhaassa kaupungissa.

TalPol on yksi Kokoomuksen suurimpia paikallisyhdistyksiä Turussa ja kuulumme Kokoomuksen Turun aluejärjestöön (KTA).

MITÄ KOKOOMUS ON?

Nykyinen periaateohjelma (2006) määrittelee kokoomuksen keskustaoikeistolaiseksi kansanpuolueeksi, jonka tavoitteena on itsestä ja toisista huolehtivien ihmisten yhteiskunta, jossa kaikille mahdollistetaan hyvän elämän edellytykset. Periaateohjelma luonnehtii kokoomusta ihmiseen luottavaksi uudistajaksi, jolle on tärkeää ihmisen vapaus ja vastuu omassa toiminnassaan. Keskeisiin periaatteisiin kuuluvat esimerkiksi mahdollisuuksien tasa-arvo ja heikommista huolehtiminen sekä perheen ja lähiyhteisön vastuu.

TalPol on Kokoomus r.p:n yleispoliittinen paikallisyhdistys Turussa, joka haluaa kehittää myös talouslähtöistä keskustelua.

KUKA VOI LIITTYÄ KOKOOMUKSEN PAIKALLISYHDISTYKSEEN?

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä viisitoista (15) vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja toiminnan sekä puolueen yleiset periaatteet ja jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy jäseneksi.

Yhdistyksen jäsen tai jäseneksi pyrkivä ei saa kuulua muuhun puolueeseen eikä varsinaisena jäsenenä muuhun Kansallinen Kokoomus r.p:n jäsenyhdistykseen.

TALPOLIN JÄSENEKSI

Kun haluat jäseneksi TalPoliin tai pyytää lisätietoja meistä, niin ole yhteydessä sähköpostilla info@talouspoliittinen.fi

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan TalPolin puheenjohtajaan Timo Laaksonen, puh 050 463 0880 tai yhdistyksen sihteeriin Janne Tienpää, puh. 044 2064161.

Tervetuloa mukaan!